Chesler Park - Slickrock Campground (Moab), UT

Chesler Park – Slickrock Campground (Moab), UT

Vandaag hebben we weer bevestigd gezien waarom we the Needles het mooiste (deel van een) National Park vinden. We hebben een deel van de Chesler Park trail gelopen. En daarin is alles wat hier zo mooi is te zoen. Het pad loopt dwars door het fantastische landschap heen. De zeer wisselende kleuren per laag, die duidelijk ook een verschillende hardheid hebben, de enorme hoeveelheid aan stenen naalden (vandaar ook de naam, die elders in Utah hoodoos zouden heten), de sickrock plateaus waarover je tussen hoger én lager gelegen needles loopt, de relatief groene, kleine canons en de ongereptheid van dit alles. Je bent hier op jezelf, maar niet helemaal alleen.
Het is kort gezegd dus een fantastische wandeling.

Bij terugkomst bij de bus komt helaas het afscheid van dit gebied. We reizen namelijk door naar Moab. We gaan daar wat alternatieve dingen doen, ook om Hanneke d’r enkel wat rust te geven.
We belanden, na een uitgebreide lunch bij het Eclecticafé, op de Slickrock Campground en rijden daarna door naar de UT128, een scenic route langs de Colorado. Langs deze weg zit namelijk de Red Cliffs Lodge, waar we ons jaarlijks terugkerende vakantierondje willen gaan paardrijden.
Als dat is gelukt, doen we de benodigde boodschapjes en vinden we het weer genoeg voor vandaag.