Outlets en malls - Las Vegas, Nevada

Outlets en malls – Las Vegas, Nevada

Vandaag was de noordelijke outlet aan de beurt. Dit vinden wij toch een wat prettigere outlet dan de zuidelijke. De winkeltjes vormen gewone straatjes, waar je buiten (dus wel in de warmte) loopt. Zie je de zon in ieder geval ook nog even. Het langst hebben we uiteindelijk doorgebracht in de Oakley Vault. Hanneke had nog een nieuwe lens voor haar zonnebril nodig en Alwin heeft altijd een bezoekje aan deze winkel nodig…
Helaas hebben ze niet meer de lenzen die Hanneke wilde. Die waren nog wel in deĀ Town Square mall. Omdat we toch zo goed als klaar waren bij de outlet, zijn we rustig naar de mall gereden. Tijdens de rit konden we zien dat rondom Las Vegas het behoorlijk aan het onweren was. Op een of andere manier leek het echter onmogelijk voor de wolken om bij de stad in de buurt te komen. Handig zo’n microklimaat.
Je zou bijna denken dat de wereld hier niet draait om gokken, maar om winkelen. Naast de twee grote outlet centers en de grote winkelpromenades in de hotels aan de Strip hebben ze hier dus ook nog deze enorme mall! En natuurlijk vorm gegeven alsof je een klein dorpje binnen loopt. Na de korte zoektocht naar de zonnebrillenwinkel hebben we nog even op een terrasje een ijskoffie/lemonade zitten drinken.
Moe maar voldaan hebben we bij de Mexicaan van het hotel wat gegeten. Daarna ‘moesten’ we weer richting de winkels. Nu die van de Venetian/Palazzo. Een paar t-shirtjes rijker zijn we uiteindelijk weer in de auto gestapt. Nu snel pitten, want eigenlijk worden we vermoeider van het winkelen dan van het wandelen in de nationale parken!