Moeie voeten - Las Vegas, Nevada

Moeie voeten – Las Vegas, Nevada

Na het inpakken van een kleddernatte tent (niet van de regen, maar van de condens in de nacht), zijn we vanmorgen naar Springdale gereden voor een ontbijt bij de Mean Bean. Een goede kop koffie en een gebakken eitje hebben we na de ontberingen van gisteren wel verdiend. Het recept voor vandaag is simpel: naar Las Vegas rijden, zodat we daar de laatste dagen van de vakantie een beetje rustig kunnen doorbrengen. Bijvoorbeeld met aan het zwembad hangen, of naar de outlet centers te gaan voor wat leuke en goed geprijsde kleding.
De rit verliep gladjes en het hotel was zo gevonden. Dit keer geen hotel aan de Strip, maar een die een rijtje er achter zit. De hotelkamers in het Tuscany Suites zijn lekker ruim van formaat. En dat komt goed uit: kunnen we mooi de tent nog even uithangen om te drogen.
Na een korte douche rijden we met de inmiddels lekker stoffige Durango richting het zuidelijk gelegen outlet center. Dat blijven toch vermoeiende plekken. Er zijn ontzettend veel winkels, maar je moet in iedere winkel weer de voor jou interessante dingen zien te vinden. Met een paar kleine aankopen in de tas wordt het tijd voor avondeten bij het buffet van het Wynn en een eerste ronde langs de winkels in de hotels. Dat klinkt alsof het zo voor elkaar is. Maar schijn bedriegt. De rij voor het buffet blijkt (uiteindelijk) meer dan een uur te duren en was volgens de mevrouw bij de kassa eigenlijk maar een gemiddelde rij. Maar het is het (toch wel) waard. Er staan allerhande lekkernijen op je te wachten als je eenmaal je tafeltje hebt gekregen. Vooral het dessertbuffet is de moeite waard!
Meer dan voldaan, rijden we uiteindelijk richting het zuiden, om nog ‘even’ door het winkelcentrum in Ceasars Palace te lopen. Als we halverwege zijn, blijkt hoe lang we al rondslenteren: het is elf uur geweest en de winkels sluiten. Binnen een paar minuten staan we weer in ons hotel, waar we ons nu klaar maken voor het bed. Morgen weer shoppen…