Tas gezocht - Jackson Hole, Wyoming

Tas gezocht – Jackson Hole, Wyoming

De vlucht naar Jackson Hole ging niet helemaal vlekkeloos. Door wat vertraging in het eerste deel, bleek de overstap naar de vlucht van Minneapolis naar Jackson te kort. Met een tas te weinig verlieten we daarom gisteren het vliegveldje… In de hoop dat deze vandaag alsnog zou worden afgeleverd, besloten we om een dagje langer bij in het voornamelijk van de wintersport bekend zijnde plaatsje te blijven hangen.

Moe streken we uiteindeijk neer op het terras van Thai me up, wat onder het balkon van onze hotelkamer zit.
Na een goed nachtje slaap, hebben we vanmorgen bij een klein tentje ontbeten. De specialiteiten: goede koffie en zelf gebakken bagels. Een fijne start van de ochtend!
Met wat boodschappen in de enorme achterbak van ‘onze’ Chevvy Impala, reden we richting Grand Teton. Het rondje naar Taggart Lake was een mooie eerste wandeling om er weer in te komen. In het visitors center hadden we wel nog even de tip meegekregen dat die omgeving vrij veel beren rondliepen. Gelukkig hadden wij bij de locale buitensportwinkel een busje bear pepper mace gekocht. Het schijnt op het moment hier een must te zijn. Dingetje lijkt op een enorme bus luchtverfrisser. Er komt ook geur uit, maar vergelijkbaar met pepperspray. Klein verschilletje met de normale pepperspray: in plaats van 30 cm spuit deze ruim 10 meter…
De grote dieren van vandaag waren echter geen beren, maar de buffels die we op de terugweg naar Jackson Hole tegen kwamen. Bij de afslag naar het vliegveld, waar we de alsnog aangekomen tas konden ophalen, stond een enorme kudde lekker te grazen.
Nu snel pitten, want morgen moeten we op tijd gaan rijden voor een mooi plekje op de Lizard Creek Campground in Yellowstone.


Klik hier voor het volledige album.