And we're off - Pondorosa Ranch Resort, Utah

And we’re off – Pondorosa Ranch Resort, Utah

Na de standaard jetlagnacht met twee keer klaar wakker zijn midden in de nacht, zijn we vanmorgen fris en fruitig op uit bed gestapt. Om het even makkelijk te houden hebben we in ons eigen hotel¬†buffet style¬†ontbeten op een ‘typisch’ Frans dorpsplein. Daarna moesten we nog even langs de supermarkt en de kampeer/viswinkel voor wat campingbenodigdheden. Vooral de viswinkel was geniaal! De opgezette, in net aangeschoten houding gemodelleerde herten maakten het geheel mooi af…
Eenmaal onderweg was het allemaal net of we niet weggeweest waren. Langs de snelweg waren al prachtige rotsformaties te zien. Die zeker in het laatste stuk naar Zion steeds mooier werden. In Zion zijn we vandaag niet gestopt. We moesten er doorheen om bij de camping te komen. En het is best een aangeklede camping. Een mooi zwembad, een gloed nieuwe midgetgolfbaan en natuurlijk paardrij- en quadmogelijkheden. Na het opzetten van de tent hebben we bij het restaurantje nog wat gegeten. Nu naar bed, want morgen wordt het een lange dag: De eerste dag wandelen in Zion!