Waterpret - Denver, Colorado

Waterpret – Denver, Colorado

Ontbijten, rommel weggooien, een bezoekje aan het dumpstation van de camping voor het afvoeren van het afvalwater. Daarna is het tijd voor de laatste 75 mijl in de RV. We rijden onder een stralende zon langs een enorme hoeveelheid wielrenners. Het lijkt wel of Boulder, CO het Brabant van Amerika is. Iedereen lijkt wel te fietsen. En met dit weer en het parcours wat ze rijden kan je ze geen ongelijk geven.
Het is een mooie rit langs de US 36. We besluiten om eerst langs het hotel te rijden, daar onze spullen af te gooien en dan naar de verhuur te rijden. We willen namelijk direct van daaruit door naar ons vermaak voor de laatste dag. Als we tegen de wat chagrijnige mevrouw achter de balie zeggen waar we heen willen kijkt ze even bedenkelijk op: “Waar willen jullie worden afgezet?”. Uhm, nou, Water World!
Hanneke had dit pretpark van te voren uitgezocht. En het is echt de moeite waard. Je kan de hele dag van ieder soort glijbaan af die je kan bedenken. En als je alle glijbanen doet ben je er ook de hele dag mee bezig. Wij doen het iets rustiger aan en beperken ons tot de glijbanen die we er leuk uit vinden zien. Alle glijbanen waar we in zijn geweest zijn leuk, maar de echte aanraders vinden wij de Voyage to the center of the earth, het reuze golfslagbad (waar de golven ook echt rollen), Lost river of the pharaoh’s en de Raging Colorado. Bij het ophoog tillen van de zwemband wordt Alwin door een lokale fotograaf van de Denver Post op de kiek gezet (zie hierboven het resultaat). Komt morgen nog in de krant ook!
Als het tegen sluitingstijd in de verte begint te onweren houden we het voor gezien en gaan we terug naar het hotel. Morgen hoeven we gelukkig niet heel vroeg op, maar het zal wel een vermoeiende dag (dagen) worden.