zomer 2009

Een rondje rode rotsen. Of beter: een rondje prachtige geologische formaties in een voornamelijk rode kleur. Tijdens deze vakantie zijn we met de kleinste maat echte camper langs de (meeste) grote parken van zuidelijk Utah, noordelijk Arizona en zuidwestelijk Colorado gereden.
Zo hebben we stukjes van Arches NP, Canyonlands NP, Horse Shoe Bend NP, Monument Valley, Grand Canyon NP, Bryce Canyon NP, Capitol Reef NP en Rocky Mountain NP gezien. Daarnaast was Antelope Canyon (vlak bij Page, AZ) prachtig, maar erg druk en hebben we vanaf de Glen Canyon Dam naar Lees Ferry gevaren met een gemotoriseerde raft.
Alles heeft zo zijn eigen charme, waardoor het erg moeilijk is om te zeggen wat we het leukst/mooist vonden. Toch denken we steeds met erg veel plezier en voldoening terug aan de wandeling door the Needles in Canyonlands NP. Helemaal alleen door en over het ruwe terrein. En ondanks de warmste dag van het jaar, op het middag uur en de klauterpartij halverwege hebben we er allebei van genoten.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.