Lang zitten - Las Vegas, NV

Lang zitten – Las Vegas, NV

Ok, de vlucht zit niet echt mee… Eerst doet de linker radio het niet (+20 minuten), daarna geeft de linker motor een storing (+70 minuten). Als kers op de taart bedenkt de gezagvoerder echter dat ie wat extra brandstof wil tanken om wat harder naar Las Vegas te kunnen vliegen. De beloofde extra wachttijd van 10 minuten, wordt echter 20, waarna blijkt dat het tankvoertuig niet bij het vliegtuig kan komen. Met bijna twee uur vertraging starten we dus aan de toch al 11 uur durende vlucht. De vlucht zelf was in ieder geval verder zonder bijzonderheden.

De transfer naar het hotel (Tuscany Suites) gaat ook bijzonder soepel. Inmiddels zitten we dan ook met een toch wel erg grote medium cappuccino aan het zwembad. Het is 39°C, dus zo maar een duikje nemen!

Morgen gaan we de bus ophalen en op stap met de eerste etappe. Waar dat precies heen is, zien we nog even. Gezien de weersverwachtingen voor de komende dagen, zullen we het Valley of Fire SP tot het einde van de vakantie bewaren…