Rustig aan - San Francisco, California

Rustig aan – San Francisco, California

We slapen een klein beetje uit en lopen weer naar hetzelfde ontbijtzaakje van gisteren. Ze hebben een compleet andere kaart dan gisteren en we kunnen dus weer geheel nieuwe dingen kiezen. Wederom lekker, dus blijkbaar een goed adres!
Daarna doen we het even een beetje rustig aan. We lopen nog even door de stad tot de finale van de WK voetbal begint.
We kijken de eerste helft in een sportscafe bij het Marriothotel. Hier is het erg druk en ergeren we ons een beetje aan de serveerder. We gaan daarom in de pauze naar het hotel terug. We hebben daar uitgebreid (verleng)de tijd om onze tassen voor morgen in te pakken. Het is namelijk alweer de laatste dag van de vakantie.
Na de verloren wedstrijd voor het Nederlands elftal staan de tassen klaar en wandelen we de rest van de middag rond in de stad. We sluiten de dag af met een diner bij Fino. Dit is het restaurant van het Andrews Hotel. We zijn op het spoor van dit etablissement gezet door een medeontbijter vanmorgen. Het is een behoorlijk goed Italiaans restaurant. En dat vinden we erg prettig. De afgelopen weken hebben we steeds redelijk goed ons eten kunnen regelen, maar in de stad is de kans op vet eten toch vrij groot. De tortellini van Alwin en de linguini van Hanneke zijn echter lekker op smaak en drijven niet weg in te veel olie en boter. Een goede afsluiter dus.
Na de douche regelen we nog even de check-in voor morgen en nu gaan we slapen. Het wordt morgen weer een lange dag met vliegen en overstappen…