De stad in - San Francisco, California

De stad in – San Francisco, California

De laatste mijlen met de auto zijn gemaakt. Vanmorgen reden we redelijk op tijd uit Yosemite weg richting San Francisco. Halverwege sloegen we even links af, om bij de oom van Hanneke appelcider te drinken en taart te eten. Het was een gezellige tussenstop. Het is toch grappig om familie zo ver van thuis tegen te komen.
Een ruim uur na vertrek uit Ripon rijden we over de Bay Bridge onze eindbestemming in. We doen dezelfde truc als vorig jaar met de RV en dumpen eerst al onze spullen in het hotel voordat we de auto inleveren. Dat laatste kan twee straten verderop.
Daarna is het even een rugzakje vullen met wat essentialia om de middag in de stad door te komen. Oh, en natuurlijk trekken we ook even een lange broek en trui aan, want het is hier koud! Het haalt net de 20°… We verkennen eerst Post Street en Union Square. Er is een aantal grote winkels – Macy’s, Nike Town, The North Face – in dit stukje, dus we komen de middag eenvoudig door.
‘s Avonds wandelen we nog even door China Town en beëindigen we de dag bij Café De La Presse met een diner.