Versleten - Las Vegas, Nevada

Versleten – Las Vegas, Nevada

Nou ja, onze voeten dan… We hebben vandaag ongeveer zes-en-een-half uur door een enorm outletcentrum gelopen. En natuurlijk ook af en toe wat gekocht. Eigenlijk zijn alle grote merken in dat centrum aanwezig. Gewapend met een lege rugzak en een paar flesjes water stortten we ons in de rondgang langs de etalages.
De buit is uiteindelijk een aantal t-shirts, wat polo’s, een short, twee truitjes en natuurlijk een zonnebril voor de collectie (zo vaak kom je namelijk niet zo’n grote Oakleywinkel tegen).
Bij terugkomst in het hotel gaan we nog even naar het zwembad om te luieren. Heel lang kan dat echter niet, omdat we ook nog wat willen dineren. Het wordt uiteindelijk het Grand Lux Cafe in het Venetian. Deze eetgelegenheid is onderdeel van de Cheesecake Factory-keten. Alwin kent deze formule uit zijn tripje naar Boston een paar jaar terug, dus we hebben er vertrouwen in. En het is ook allemaal weer goed verzorgd. Geen gedoe, niet te duur, prima eten – wat ook niet direct druipt van het vet – en leuk aangekleed. Als we klaar zijn met eten slepen we ons naar de hotelkamer. Het lukt nog net om dit verslag te tikken. Nu dus pitten! (Hanneke is al afgestort in bed).