Geduld is een schone zaak... - Glenwood Springs, Colorado

Geduld is een schone zaak… – Glenwood Springs, Colorado

Wachten is niet onze grootste hobby, dus toen we vanmorgen tot twee keer toe te horen kregen dat de verhuurder ons binnen een half uur zou komen oppikken (en dat beide keren niet is gelukt), waren we niet erg blij. Uiteindelijk lukte het om half twaalf dan toch nog. Na een video (in het Nederlands) over rijden in een camper en een rondje rond en in de camper waren we wat het verhuurbedrijf betreft helemaal klaar voor vertrek.
We hebben een schattig klein campertje, nu ja, in vergelijking met de andere campers dan. Met 19 foot lengte, 12 foot hoogte en 10 foot breedte is het nog steeds geen subtiele auto te noemen.
Na een rondje door de supermarkt zijn we dan echt op weg gegaan. Door het late vertrek uit Denver was het onwaarschijnlijk dat we Moab gingen halen. We mikten daarom op Grand Junction. Het lange wachten en de vlucht van gisteren hebben onze scherpte echter geen goed gedaan. Daarom besloten we al wat eerder een camping op te zoeken.
Het werd een prachtige camping bij Glenwood Springs, direct aan de Colorado River. We staan nu met de RV ongeveer 3 meter van de rivier af en hebben net bij ons eigen kampvuur gezeten.
Nu gaan we naar bed, want we zijn bek af!