Klaar voor vertrek - Heemstede, NL

Klaar voor vertrek – Heemstede, NL

Gisteren hebben we eindelijk onze reisbescheiden gekregen. En dat is niets te vroeg, want aanstaande maandag vertrekken we al. Lekker drie weken met een camper (of op zijn Amerikaans met een RV (recreational vehicle)) door het mid-westen van de Verenigde Staten trekken.
Voor de poezen wordt in de tussentijd door onze ouders, die op toerbeurt in ons huisje logeren, gezorgd. Op dit moment is het voornamelijk een kwestie van bedenken wat we nog nodig hebben, schoonmaken, de laatste klusjes aan het huis, etcetera.
Vrijdagavond gaan we nog even naar Amsterdam om twee emigrerende vrienden uit te zwaaien en zaterdag gaan we naar de trouwerij van Niels (een oud-coach van Alwin) en Leonie. Verder is de agenda behoorlijk leeg. Zondag kunnen we ons dus volledig richten op het inpakken van de tassen.